Clermont vs Olympique Lyonnais

Clermont vs Olympique LyonnaisClermontOlympique Lyonnais

⚽ 2024-05-12 – Ligue 1

 

Clermont vs Olympique Lyonnais Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Clermont vs Olympique Lyonnais Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Clermont - Olympique Lyonnais den 2024-05-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Clermont vs Olympique Lyonnais Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Clermont - Olympique Lyonnais den 2024-05-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Clermont vs Olympique Lyonnais?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Clermont og Olympique Lyonnais, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Clermont vs Olympique Lyonnais kampsniktitt

Kampen mellom Clermont og Olympique Lyonnais spilles 2024-05-12. Denne Ligue 1-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Gastien har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Olympique Lyonnais har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Clermont og Olympique Lyonnais, har Clermont 1 seire hjemme mens Olympique Lyonnais har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Clermont: n/a
  • for Olympique Lyonnais: n/a

Clermont vs Olympique Lyonnais H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Clermont og Olympique Lyonnais:

Dato Resultat
2023-10-22 Olympique Lyonnais 1 – 2 Clermont
2023-05-14 Clermont 2 – 1 Olympique Lyonnais
2023-01-01 Olympique Lyonnais 0 – 1 Clermont
2022-05-21 Clermont 1 – 2 Olympique Lyonnais

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Clermont – Olympique Lyonnais.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Clermont vs Olympique Lyonnais?