Brighton & Hove Albion vs Chelsea

Brighton & Hove Albion vs ChelseaBrighton & Hove AlbionChelsea

⚽ 2024-05-15 – Premier League

 

Brighton & Hove Albion vs Chelsea Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brighton & Hove Albion vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brighton & Hove Albion - Chelsea den 2024-05-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brighton & Hove Albion vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brighton & Hove Albion - Chelsea den 2024-05-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brighton & Hove Albion vs Chelsea?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brighton & Hove Albion og Chelsea, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Brighton & Hove Albion vs Chelsea kampsniktitt

Kampen mellom Brighton & Hove Albion og Chelsea spilles 2024-05-15. Denne Premier League-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. De Zerbi har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Chelsea har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brighton & Hove Albion og Chelsea, har Brighton & Hove Albion 1 seire hjemme mens Chelsea har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brighton & Hove Albion: n/a
  • for Chelsea: n/a

Brighton & Hove Albion vs Chelsea H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brighton & Hove Albion og Chelsea:

Dato Resultat
2023-12-03 Chelsea 3 – 2 Brighton & Hove Albion
2023-09-27 Chelsea 1 – 0 Brighton & Hove Albion
2023-04-15 Chelsea 1 – 2 Brighton & Hove Albion
2022-10-29 Brighton & Hove Albion 4 – 1 Chelsea

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brighton & Hove Albion – Chelsea.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brighton & Hove Albion vs Chelsea?