Brentford vs Manchester City

Brentford vs Manchester CityBrentfordManchester City

⚽ 2024-02-05 – Premier League

 

Brentford vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brentford vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brentford - Manchester City den 2024-02-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brentford vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Brentford - Manchester City den 2024-02-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brentford vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brentford og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Brentford vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom Brentford og Manchester City spilles 2024-02-05. Denne Premier League-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Frank har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brentford og Manchester City, har Brentford 1 seire hjemme mens Manchester City har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brentford: I. Toney(1 goals/match);
  • for Manchester City: E. Haaland(0.93 goals/match);

Brentford vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brentford og Manchester City:

Dato Resultat
2023-05-28 Brentford 1 – 0 Manchester City
2022-11-12 Manchester City 1 – 2 Brentford
2022-02-09 Manchester City 2 – 0 Brentford
2021-12-29 Brentford 0 – 1 Manchester City

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brentford – Manchester City.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brentford vs Manchester City?