Brann vs Sandefjord

Brann vs SandefjordBrannSandefjord

⚽ 2024-05-16 – Eliteserien

 

Brann vs Sandefjord Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brann vs Sandefjord Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Brann - Sandefjord den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brann vs Sandefjord Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Brann - Sandefjord den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brann vs Sandefjord?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brann og Sandefjord, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Brann vs Sandefjord kampsniktitt

Kampen mellom Brann og Sandefjord spilles 2024-05-16. Denne Eliteserien-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Horneland har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Sandefjord har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brann og Sandefjord, har Brann 1 seire hjemme mens Sandefjord har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brann: n/a
  • for Sandefjord: n/a

Brann vs Sandefjord H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brann og Sandefjord:

Dato Resultat
2023-10-29 Sandefjord 1 – 1 Brann
2023-05-08 Brann 0 – 0 Sandefjord
2023-03-19 Brann 3 – 0 Sandefjord
2021-11-21 Sandefjord 2 – 2 Brann

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brann – Sandefjord.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brann vs Sandefjord?