Brann vs HamKam

Brann vs HamKamBrannHamKam

⚽ 2024-04-17 – Eliteserien

 

Brann vs HamKam Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Brann vs HamKam Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Brann - HamKam den 2024-04-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Brann vs HamKam Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Brann - HamKam den 2024-04-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Brann vs HamKam?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Brann og HamKam, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Brann vs HamKam kampsniktitt

Kampen mellom Brann og HamKam spilles 2024-04-17. Denne Eliteserien-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Horneland har 2 seire på de siste 5 kamper, mens HamKam har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Brann og HamKam, har Brann 1 seire hjemme mens HamKam har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Brann: B. Finne(1 goals/match);J. Soltvedt(2 goals/match);A. Heggebø(1 goals/match);
  • for HamKam: M. Mawa(1 goals/match);

Brann vs HamKam H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Brann og HamKam:

Dato Resultat
2023-08-06 HamKam 0 – 2 Brann
2023-07-02 Brann 2 – 1 HamKam
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Brann – HamKam.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Brann vs HamKam?