Borussia M’gladbach vs Union Berlin

Borussia M’gladbach vs Union BerlinBorussia M'gladbachUnion Berlin

⚽ 2024-04-28 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Union Berlin Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia M'gladbach vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia M'gladbach - Union Berlin den 2024-04-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia M'gladbach vs Union Berlin Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia M'gladbach - Union Berlin den 2024-04-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia M’gladbach vs Union Berlin?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia M’gladbach og Union Berlin, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Borussia M’gladbach vs Union Berlin kampsniktitt

Kampen mellom Borussia M’gladbach og Union Berlin spilles 2024-04-28. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Seoane har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Union Berlin har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia M’gladbach og Union Berlin, har Borussia M’gladbach 0 seire hjemme mens Union Berlin har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia M’gladbach: n/a
  • for Union Berlin: M. Pantović(1 goals/match);

Borussia M’gladbach vs Union Berlin H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia M’gladbach og Union Berlin:

Dato Resultat
2023-12-09 Union Berlin 3 – 1 Borussia M’gladbach
2023-04-23 Borussia M’gladbach 0 – 1 Union Berlin
2022-10-30 Union Berlin 2 – 1 Borussia M’gladbach
2022-01-22 Borussia M’gladbach 1 – 2 Union Berlin

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia M’gladbach – Union Berlin.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia M’gladbach vs Union Berlin?