Borussia Dortmund vs Real Madrid

Borussia Dortmund vs Real MadridBorussia DortmundReal Madrid

⚽ 2024-06-01 – Meisterligaen

 

Borussia Dortmund vs Real Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia Dortmund vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Borussia Dortmund - Real Madrid den 2024-06-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia Dortmund vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Borussia Dortmund - Real Madrid den 2024-06-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia Dortmund vs Real Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia Dortmund og Real Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Borussia Dortmund vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Borussia Dortmund og Real Madrid spilles 2024-06-01. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Terzić har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Real Madrid har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia Dortmund og Real Madrid, har Borussia Dortmund 0 seire hjemme mens Real Madrid har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia Dortmund: n/a
  • for Real Madrid: n/a

Borussia Dortmund vs Real Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia Dortmund og Real Madrid:

Dato Resultat
2017-12-06 Real Madrid 3 – 2 Borussia Dortmund
2017-09-26 Borussia Dortmund 1 – 3 Real Madrid
2016-12-07 Real Madrid 2 – 2 Borussia Dortmund
2016-09-27 Borussia Dortmund 2 – 2 Real Madrid

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia Dortmund – Real Madrid.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia Dortmund vs Real Madrid?