Borussia Dortmund vs Darmstadt

Borussia Dortmund vs DarmstadtBorussia DortmundDarmstadt

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Borussia Dortmund vs Darmstadt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Borussia Dortmund vs Darmstadt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia Dortmund - Darmstadt den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Borussia Dortmund vs Darmstadt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Borussia Dortmund - Darmstadt den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Borussia Dortmund vs Darmstadt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Borussia Dortmund og Darmstadt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Borussia Dortmund vs Darmstadt kampsniktitt

Kampen mellom Borussia Dortmund og Darmstadt spilles 2024-05-18. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Terzić har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Darmstadt har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Borussia Dortmund og Darmstadt, har Borussia Dortmund 1 seire hjemme mens Darmstadt har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Borussia Dortmund: n/a
  • for Darmstadt: n/a

Borussia Dortmund vs Darmstadt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Borussia Dortmund og Darmstadt:

Dato Resultat
2024-01-13 Darmstadt 0 – 3 Borussia Dortmund
2017-02-11 Darmstadt 2 – 1 Borussia Dortmund
2016-09-17 Borussia Dortmund 6 – 0 Darmstadt
2016-03-02 Darmstadt 0 – 2 Borussia Dortmund

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Borussia Dortmund – Darmstadt.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Borussia Dortmund vs Darmstadt?