Bayern Munich vs Wolfsburg

Bayern Munich vs WolfsburgBayern MunichWolfsburg

⚽ 2024-05-12 – Bundesliga

 

Bayern Munich vs Wolfsburg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayern Munich vs Wolfsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayern Munich - Wolfsburg den 2024-05-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayern Munich vs Wolfsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayern Munich - Wolfsburg den 2024-05-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayern Munich vs Wolfsburg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayern Munich og Wolfsburg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Bayern Munich vs Wolfsburg kampsniktitt

Kampen mellom Bayern Munich og Wolfsburg spilles 2024-05-12. Denne Bundesliga-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Tuchel har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Wolfsburg har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayern Munich og Wolfsburg, har Bayern Munich 1 seire hjemme mens Wolfsburg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayern Munich: H. Kane(1.12 goals/match);
  • for Wolfsburg: n/a

Bayern Munich vs Wolfsburg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayern Munich og Wolfsburg:

Dato Resultat
2023-12-20 Wolfsburg 1 – 2 Bayern Munich
2023-02-05 Wolfsburg 2 – 4 Bayern Munich
2022-08-14 Bayern Munich 2 – 0 Wolfsburg
2022-05-14 Wolfsburg 2 – 2 Bayern Munich

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayern Munich – Wolfsburg.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayern Munich vs Wolfsburg?