Bayern Munich vs Arsenal

Bayern Munich vs ArsenalBayern MunichArsenal

⚽ 2024-04-17 – Meisterligaen

 

Bayern Munich vs Arsenal Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayern Munich vs Arsenal Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Bayern Munich - Arsenal den 2024-04-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayern Munich vs Arsenal Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Bayern Munich - Arsenal den 2024-04-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayern Munich vs Arsenal?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayern Munich og Arsenal, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Bayern Munich vs Arsenal kampsniktitt

Kampen mellom Bayern Munich og Arsenal spilles 2024-04-17. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Tuchel har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Arsenal har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayern Munich og Arsenal, har Bayern Munich 2 seire hjemme mens Arsenal har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayern Munich: n/a
  • for Arsenal: n/a

Bayern Munich vs Arsenal H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayern Munich og Arsenal:

Dato Resultat
2024-04-09 Arsenal 2 – 2 Bayern Munich
2017-03-07 Arsenal 1 – 5 Bayern Munich
2017-02-15 Bayern Munich 5 – 1 Arsenal
2015-11-04 Bayern Munich 5 – 1 Arsenal

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayern Munich – Arsenal.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayern Munich vs Arsenal?