Bayer Leverkusen vs Bayern Munich

Bayer Leverkusen vs Bayern MunichBayer LeverkusenBayern Munich

⚽ 2024-02-10 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Bayern Munich den 2024-02-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Bayern Munich den 2024-02-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayer Leverkusen vs Bayern Munich?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munich, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich kampsniktitt

Kampen mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munich spilles 2024-02-10. Denne Bundesliga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xabi Alonso har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Bayern Munich har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munich, har Bayer Leverkusen 1 seire hjemme mens Bayern Munich har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayer Leverkusen: n/a
  • for Bayern Munich: H. Kane(1.2 goals/match);

Bayer Leverkusen vs Bayern Munich H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayer Leverkusen og Bayern Munich:

Dato Resultat
2023-09-15 Bayern Munich 2 – 2 Bayer Leverkusen
2023-03-19 Bayer Leverkusen 2 – 1 Bayern Munich
2022-09-30 Bayern Munich 4 – 0 Bayer Leverkusen
2022-03-05 Bayern Munich 1 – 1 Bayer Leverkusen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayer Leverkusen – Bayern Munich.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayer Leverkusen vs Bayern Munich?