Bayer Leverkusen vs Augsburg

Bayer Leverkusen vs AugsburgBayer LeverkusenAugsburg

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Augsburg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Bayer Leverkusen vs Augsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Augsburg den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Bayer Leverkusen vs Augsburg Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Bayer Leverkusen - Augsburg den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Bayer Leverkusen vs Augsburg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Bayer Leverkusen og Augsburg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Bayer Leverkusen vs Augsburg kampsniktitt

Kampen mellom Bayer Leverkusen og Augsburg spilles 2024-05-18. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Xabi Alonso har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Augsburg har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Bayer Leverkusen og Augsburg, har Bayer Leverkusen 1 seire hjemme mens Augsburg har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Bayer Leverkusen: n/a
  • for Augsburg: n/a

Bayer Leverkusen vs Augsburg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Bayer Leverkusen og Augsburg:

Dato Resultat
2024-01-13 Augsburg 0 – 1 Bayer Leverkusen
2023-02-03 Augsburg 1 – 0 Bayer Leverkusen
2022-08-13 Bayer Leverkusen 1 – 2 Augsburg
2022-01-22 Bayer Leverkusen 5 – 1 Augsburg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Bayer Leverkusen – Augsburg.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Bayer Leverkusen vs Augsburg?