Atalanta vs Hellas Verona

Atalanta vs Hellas VeronaAtalantaHellas Verona

⚽ 2024-04-15 – Serie A

 

Atalanta vs Hellas Verona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Atalanta vs Hellas Verona Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Atalanta - Hellas Verona den 2024-04-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Atalanta vs Hellas Verona Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Atalanta - Hellas Verona den 2024-04-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Atalanta vs Hellas Verona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Atalanta og Hellas Verona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Atalanta vs Hellas Verona kampsniktitt

Kampen mellom Atalanta og Hellas Verona spilles 2024-04-15. Denne Serie A-kampen starter 18:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Gasperini har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Hellas Verona har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Atalanta og Hellas Verona, har Atalanta 1 seire hjemme mens Hellas Verona har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Atalanta: n/a
  • for Hellas Verona: n/a

Atalanta vs Hellas Verona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Atalanta og Hellas Verona:

Dato Resultat
2023-09-27 Hellas Verona 0 – 1 Atalanta
2023-05-20 Atalanta 3 – 1 Hellas Verona
2022-08-28 Hellas Verona 0 – 1 Atalanta
2022-04-18 Atalanta 1 – 2 Hellas Verona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Atalanta – Hellas Verona.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Atalanta vs Hellas Verona?