Aston Villa vs Brentford

Aston Villa vs BrentfordAston VillaBrentford

⚽ 2024-04-06 – Premier League

 

Aston Villa vs Brentford Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Aston Villa vs Brentford Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Aston Villa - Brentford den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Aston Villa vs Brentford Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Aston Villa - Brentford den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Aston Villa vs Brentford?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Aston Villa og Brentford, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Aston Villa vs Brentford kampsniktitt

Kampen mellom Aston Villa og Brentford spilles 2024-04-06. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Unai Emery har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brentford har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Aston Villa og Brentford, har Aston Villa 1 seire hjemme mens Brentford har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Aston Villa: n/a
  • for Brentford: n/a

Aston Villa vs Brentford H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Aston Villa og Brentford:

Dato Resultat
2023-12-17 Brentford 1 – 2 Aston Villa
2023-04-22 Brentford 1 – 1 Aston Villa
2022-10-23 Aston Villa 4 – 0 Brentford
2022-01-02 Brentford 2 – 1 Aston Villa

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Aston Villa – Brentford.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Aston Villa vs Brentford?