Arsenal vs Chelsea

Arsenal vs ChelseaArsenalChelsea

⚽ 2024-04-23 – Premier League

 

Arsenal vs Chelsea Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Arsenal vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Chelsea den 2024-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Arsenal vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Arsenal - Chelsea den 2024-04-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Arsenal vs Chelsea?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Arsenal og Chelsea, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Arsenal vs Chelsea kampsniktitt

Kampen mellom Arsenal og Chelsea spilles 2024-04-23. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Mikel Arteta har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Chelsea har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Arsenal og Chelsea, har Arsenal 1 seire hjemme mens Chelsea har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Arsenal: n/a
  • for Chelsea: n/a

Arsenal vs Chelsea H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Arsenal og Chelsea:

Dato Resultat
2023-10-21 Chelsea 2 – 2 Arsenal
2023-05-02 Arsenal 3 – 1 Chelsea
2022-11-06 Chelsea 0 – 1 Arsenal
2022-04-20 Chelsea 2 – 4 Arsenal

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Arsenal – Chelsea.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Arsenal vs Chelsea?