Almeria vs Athletic Club

Almeria vs Athletic ClubAlmeriaAthletic Club

⚽ 2024-02-12 – La Liga

 

Almeria vs Athletic Club Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Almeria vs Athletic Club Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Almeria - Athletic Club den 2024-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Almeria vs Athletic Club Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Almeria - Athletic Club den 2024-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Almeria vs Athletic Club?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Almeria og Athletic Club, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Almeria vs Athletic Club kampsniktitt

Kampen mellom Almeria og Athletic Club spilles 2024-02-12. Denne La Liga-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Gaizka Garitano har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Athletic Club har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Almeria og Athletic Club, har Almeria 0 seire hjemme mens Athletic Club har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Almeria: n/a
  • for Athletic Club: n/a

Almeria vs Athletic Club H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Almeria og Athletic Club:

Dato Resultat
2023-10-06 Athletic Club 3 – 0 Almeria
2023-04-22 Almeria 1 – 2 Athletic Club
2022-09-30 Athletic Club 4 – 0 Almeria
2015-03-21 Athletic Club 2 – 1 Almeria

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Almeria – Athletic Club.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Almeria vs Athletic Club?