West Ham United vs Aston Villa

West Ham United vs Aston VillaWest Ham UnitedAston Villa

⚽ 2023-03-12 – Premier League

 

West Ham United vs Aston Villa kampsniktitt

Kampen mellom West Ham United og Aston Villa spilles 2023-03-12. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Moyes har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Aston Villa har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom West Ham United og Aston Villa, har West Ham United 1 seire hjemme mens Aston Villa har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for West Ham United: n/a
  • for Aston Villa: n/a

West Ham United vs Aston Villa H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom West Ham United og Aston Villa:

Dato Resultat
2022-08-28 Aston Villa 0 – 1 West Ham United
2022-03-13 West Ham United 2 – 1 Aston Villa
2021-10-31 Aston Villa 1 – 4 West Ham United
2021-02-03 Aston Villa 1 – 3 West Ham United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for West Ham United – Aston Villa.

West Ham United vs Aston Villa Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

West Ham United vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen West Ham United - Aston Villa den 2023-03-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

West Ham United vs Aston Villa Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen West Ham United - Aston Villa den 2023-03-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på West Ham United vs Aston Villa?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom West Ham United og Aston Villa, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom West Ham United vs Aston Villa?

Publisert i Premier League Merket med: ,