San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks

San Antonio Spurs vs Dallas MavericksSan Antonio SpursDallas Mavericks

🏀 2023-10-26 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks kampsniktitt

Kampen mellom San Antonio Spurs og Dallas Mavericks som spilles i NBA starter kl. 02:30 GMT den 2023-10-26. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 5 spilte kampene, mens Dallas Mavericks har en vinnerprosent på 0.25 fra de siste 4 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi San Antonio Spurs med 0 seire hjemme, mens Dallas Mavericks har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har San Antonio Spurs en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.8 poeng, mens Dallas Mavericks har en gjennomsnittlig poengforskjell på -3.5 poeng:

  • San Antonio Spurs: 113.8 gjennomsnittspoeng for, 109 gjennomsnittspoeng imot
  • Dallas Mavericks: 108 gjennomsnittspoeng for, 111.5 gjennomsnittspoeng imot

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom San Antonio Spurs og Dallas Mavericks:

Dato Resultat
2023-04-09 Dallas Mavericks 117 – 138 San Antonio Spurs
2023-03-16 San Antonio Spurs 128 – 137 Dallas Mavericks
2023-02-24 Dallas Mavericks 142 – 116 San Antonio Spurs
2023-01-01 San Antonio Spurs 125 – 126 Dallas Mavericks

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom San Antonio Spurs og Dallas Mavericks, med gjeldende lagform og plasseringer.

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom San Antonio Spurs og Dallas Mavericks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2023-10-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2023-10-26, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom San Antonio Spurs og Dallas Mavericks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks?

Publisert i NBA Merket med: ,