Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors

Portland Trail Blazers vs Golden State WarriorsPortland Trail BlazersGolden State Warriors

🏀 2023-02-09 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Golden State Warriors som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-02-09. Hjemmelaget kommer med 26 seire i de siste 54 spilte kampene, mens Golden State Warriors har en vinnerprosent på 0.519 fra de siste 54 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 0 seire hjemme, mens Golden State Warriors har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.2 poeng, mens Golden State Warriors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.2 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 114.5 gjennomsnittspoeng for, 114.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Golden State Warriors: 118.4 gjennomsnittspoeng for, 118.2 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Golden State Warriors:

Dato Resultat
2022-12-31 Golden State Warriors 118 – 112 Portland Trail Blazers
2022-10-12 Golden State Warriors 131 – 98 Portland Trail Blazers
2022-02-25 Portland Trail Blazers 95 – 132 Golden State Warriors
2021-12-09 Golden State Warriors 104 – 94 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Golden State Warriors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Golden State Warriors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-02-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-02-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Golden State Warriors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors?

Publisert i NBA Merket med: ,