Oppsal vs Baerum

Oppsal vs BaerumOppsalBaerum

🏀 2023-02-15 – BLNO

 

Oppsal vs Baerum kampsniktitt

Kampen mellom Oppsal og Baerum som spilles i BLNO starter kl. 17:00 GMT den 2023-02-15. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 25 spilte kampene, mens Baerum har en vinnerprosent på 0.542 fra de siste 24 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Oppsal med 0 seire hjemme, mens Baerum har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Oppsal en gjennomsnittlig poengforskjell på -15.7 poeng, mens Baerum har en gjennomsnittlig poengforskjell på 13.4 poeng:

  • Oppsal: 69.6 gjennomsnittspoeng for, 85.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Baerum: 84.5 gjennomsnittspoeng for, 71.1 gjennomsnittspoeng imot

Oppsal vs Baerum H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Oppsal og Baerum:

Dato Resultat
2023-01-03 Baerum 73 – 50 Oppsal
2022-09-28 Oppsal 66 – 107 Baerum
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Oppsal og Baerum, med gjeldende lagform og plasseringer.

Oppsal vs Baerum Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Oppsal og Baerum, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Oppsal vs Baerum Spilltips

Vårt tips for kampen Oppsal vs Baerum, som spilles i BLNO den 2023-02-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Oppsal vs Baerum Spilltips

Vårt tips for kampen Oppsal vs Baerum, som spilles i BLNO den 2023-02-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Oppsal vs Baerum?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Oppsal og Baerum, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Oppsal vs Baerum?

Publisert i BLNO Merket med: ,