New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors

New Orleans Pelicans vs Toronto RaptorsNew Orleans PelicansToronto Raptors

🏀 2022-12-01 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors kampsniktitt

Kampen mellom New Orleans Pelicans og Toronto Raptors som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2022-12-01. Hjemmelaget kommer med 12 seire i de siste 20 spilte kampene, mens Toronto Raptors har en vinnerprosent på 0.55 fra de siste 20 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi New Orleans Pelicans med 2 seire hjemme, mens Toronto Raptors har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har New Orleans Pelicans en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.5 poeng, mens Toronto Raptors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.3 poeng:

  • New Orleans Pelicans: 116.7 gjennomsnittspoeng for, 111.2 gjennomsnittspoeng imot
  • Toronto Raptors: 110.8 gjennomsnittspoeng for, 108.5 gjennomsnittspoeng imot

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom New Orleans Pelicans og Toronto Raptors:

Dato Resultat
2022-02-15 New Orleans Pelicans 120 – 90 Toronto Raptors
2022-01-09 Toronto Raptors 105 – 101 New Orleans Pelicans
2021-01-03 New Orleans Pelicans 120 – 116 Toronto Raptors
2020-12-24 Toronto Raptors 99 – 113 New Orleans Pelicans

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom New Orleans Pelicans og Toronto Raptors, med gjeldende lagform og plasseringer.

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom New Orleans Pelicans og Toronto Raptors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2022-12-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors Spilltips

Vårt tips for kampen New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors, som spilles i NBA den 2022-12-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom New Orleans Pelicans og Toronto Raptors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors?

Publisert i NBA Merket med: ,