Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies

Minnesota Timberwolves vs Memphis GrizzliesMinnesota TimberwolvesMemphis Grizzlies

🏀 2022-12-01 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Memphis Grizzlies som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2022-12-01. Hjemmelaget kommer med 10 seire i de siste 21 spilte kampene, mens Memphis Grizzlies har en vinnerprosent på 0.6 fra de siste 20 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 0 seire hjemme, mens Memphis Grizzlies har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.4 poeng, mens Memphis Grizzlies har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.4 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 114.6 gjennomsnittspoeng for, 116 gjennomsnittspoeng imot
  • Memphis Grizzlies: 115.7 gjennomsnittspoeng for, 114.3 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Memphis Grizzlies:

Dato Resultat
2022-11-12 Memphis Grizzlies 114 – 103 Minnesota Timberwolves
2022-07-11 Memphis Grizzlies 70 – 63 Minnesota Timberwolves
2022-04-30 Minnesota Timberwolves 106 – 114 Memphis Grizzlies
2022-04-27 Memphis Grizzlies 111 – 109 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Memphis Grizzlies, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Memphis Grizzlies, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2022-12-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2022-12-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Memphis Grizzlies, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies?

Publisert i NBA Merket med: ,