Internazionale vs Empoli

Internazionale vs EmpoliInternazionaleEmpoli

⚽ 2023-01-23 – Serie A

 

Internazionale vs Empoli kampsniktitt

Kampen mellom Internazionale og Empoli spilles 2023-01-23. Denne Serie A-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Inzaghi har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Empoli har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Internazionale og Empoli, har Internazionale 3 seire hjemme mens Empoli har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Internazionale: n/a
  • for Empoli: n/a

Internazionale vs Empoli H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Internazionale og Empoli:

Dato Resultat
2022-05-06 Internazionale 4 – 2 Empoli
2022-01-19 Internazionale 3 – 2 Empoli
2021-10-27 Empoli 0 – 2 Internazionale
2019-05-26 Internazionale 2 – 1 Empoli

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Internazionale – Empoli.

Internazionale vs Empoli Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Internazionale vs Empoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Internazionale - Empoli den 2023-01-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Internazionale vs Empoli Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Internazionale - Empoli den 2023-01-23 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Internazionale vs Empoli?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Internazionale og Empoli, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Internazionale vs Empoli?

Publisert i Serie A Merket med: ,