Freiburg vs RB Leipzig

Freiburg vs RB LeipzigFreiburgRB Leipzig

⚽ 2023-05-06 – Bundesliga

 

Freiburg vs RB Leipzig kampsniktitt

Kampen mellom Freiburg og RB Leipzig spilles 2023-05-06. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Streich har 3 seire på de siste 5 kamper, mens RB Leipzig har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Freiburg og RB Leipzig, har Freiburg 0 seire hjemme mens RB Leipzig har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Freiburg: n/a
  • for RB Leipzig: n/a

Freiburg vs RB Leipzig H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Freiburg og RB Leipzig:

Dato Resultat
2023-05-02 Freiburg 1 – 5 RB Leipzig
2022-11-09 RB Leipzig 3 – 1 Freiburg
2022-05-21 Freiburg 1 – 1 RB Leipzig
2022-03-05 RB Leipzig 1 – 1 Freiburg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Freiburg – RB Leipzig.

Freiburg vs RB Leipzig Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Freiburg vs RB Leipzig Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Freiburg - RB Leipzig den 2023-05-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Freiburg vs RB Leipzig Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Freiburg - RB Leipzig den 2023-05-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Freiburg vs RB Leipzig?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Freiburg og RB Leipzig, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Freiburg vs RB Leipzig?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,