Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos

Zalgiris Kaunas vs PanathinaikosZalgiris KaunasPanathinaikos

🏀 2022-12-02 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos kampsniktitt

Kampen mellom Zalgiris Kaunas og Panathinaikos som spilles i Euroleague starter kl. 18:00 GMT den 2022-12-02. Hjemmelaget kommer med 9 seire i de siste 10 spilte kampene, mens Panathinaikos har en vinnerprosent på 0.833 fra de siste 6 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Zalgiris Kaunas med 2 seire hjemme, mens Panathinaikos har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Zalgiris Kaunas en gjennomsnittlig poengforskjell på 17.4 poeng, mens Panathinaikos har en gjennomsnittlig poengforskjell på 15.7 poeng:

  • Zalgiris Kaunas: 89.5 gjennomsnittspoeng for, 72.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Panathinaikos: 84.5 gjennomsnittspoeng for, 68.8 gjennomsnittspoeng imot

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Zalgiris Kaunas og Panathinaikos:

Dato Resultat
2022-03-01 Panathinaikos 83 – 96 Zalgiris Kaunas
2021-11-16 Zalgiris Kaunas 76 – 69 Panathinaikos
2021-04-08 Zalgiris Kaunas 93 – 78 Panathinaikos
2020-12-11 Panathinaikos 69 – 81 Zalgiris Kaunas

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Zalgiris Kaunas og Panathinaikos, med gjeldende lagform og plasseringer.

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Zalgiris Kaunas og Panathinaikos, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos, som spilles i Euroleague den 2022-12-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos, som spilles i Euroleague den 2022-12-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Zalgiris Kaunas og Panathinaikos, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Zalgiris Kaunas vs Panathinaikos?

Publisert i Euroleague Merket med: ,