Wolverhampton Wanderers vs West Ham United

Wolverhampton Wanderers vs West Ham UnitedWolverhampton WanderersWest Ham United

⚽ 2024-04-06 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs West Ham United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Wolverhampton Wanderers vs West Ham United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Wolverhampton Wanderers - West Ham United den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Wolverhampton Wanderers vs West Ham United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Wolverhampton Wanderers - West Ham United den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Wolverhampton Wanderers vs West Ham United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Wolverhampton Wanderers og West Ham United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Wolverhampton Wanderers vs West Ham United kampsniktitt

Kampen mellom Wolverhampton Wanderers og West Ham United spilles 2024-04-06. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. O’Neil har 1 seire på de siste 5 kamper, mens West Ham United har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Wolverhampton Wanderers og West Ham United, har Wolverhampton Wanderers 1 seire hjemme mens West Ham United har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Wolverhampton Wanderers: n/a
  • for West Ham United: n/a

Wolverhampton Wanderers vs West Ham United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Wolverhampton Wanderers og West Ham United:

Dato Resultat
2023-12-17 West Ham United 3 – 0 Wolverhampton Wanderers
2023-01-14 Wolverhampton Wanderers 1 – 0 West Ham United
2022-10-01 West Ham United 2 – 0 Wolverhampton Wanderers
2022-02-27 West Ham United 1 – 0 Wolverhampton Wanderers

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Wolverhampton Wanderers – West Ham United.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Wolverhampton Wanderers vs West Ham United?