Viking vs Kristiansund

Viking vs KristiansundVikingKristiansund

⚽ 2024-07-13 – Eliteserien

 

Viking vs Kristiansund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Viking vs Kristiansund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Viking - Kristiansund den 2024-07-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Viking vs Kristiansund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Viking - Kristiansund den 2024-07-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Viking vs Kristiansund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Viking og Kristiansund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Viking vs Kristiansund kampsniktitt

Kampen mellom Viking og Kristiansund spilles 2024-07-13. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Kristiansund har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Viking og Kristiansund, har Viking 2 seire hjemme mens Kristiansund har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Viking: n/a
  • for Kristiansund: n/a

Viking vs Kristiansund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Viking og Kristiansund:

Dato Resultat
2022-10-12 Viking 1 – 0 Kristiansund
2022-08-31 Kristiansund 2 – 1 Viking
2022-07-17 Viking 2 – 1 Kristiansund
2021-11-28 Kristiansund 2 – 3 Viking

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Viking – Kristiansund.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Viking vs Kristiansund?