Västerås SK vs Häcken

Västerås SK vs HäckenVästerås SKHäcken

⚽ 2024-07-08 – Allsvenskan

 

Västerås SK vs Häcken Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Västerås SK vs Häcken Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Västerås SK - Häcken den 2024-07-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Västerås SK vs Häcken Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Västerås SK - Häcken den 2024-07-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Västerås SK vs Häcken?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Västerås SK og Häcken, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Västerås SK vs Häcken kampsniktitt

Kampen mellom Västerås SK og Häcken spilles 2024-07-08. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager K. Karlsson har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Häcken har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Västerås SK og Häcken, har Västerås SK 0 seire hjemme mens Häcken har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Västerås SK: n/a
  • for Häcken: n/a

Västerås SK vs Häcken H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Västerås SK og Häcken:

Dato Resultat
2021-03-20 Häcken 3 – 0 Västerås SK
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Västerås SK – Häcken.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Västerås SK vs Häcken?