Värnamo vs IFK Göteborg

Värnamo vs IFK GöteborgVärnamoIFK Göteborg

⚽ 2024-07-07 – Allsvenskan

 

Värnamo vs IFK Göteborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Värnamo vs IFK Göteborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - IFK Göteborg den 2024-07-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Värnamo vs IFK Göteborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - IFK Göteborg den 2024-07-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Värnamo vs IFK Göteborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Värnamo og IFK Göteborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Värnamo vs IFK Göteborg kampsniktitt

Kampen mellom Värnamo og IFK Göteborg spilles 2024-07-07. Denne Allsvenskan-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Mravac har 2 seire på de siste 5 kamper, mens IFK Göteborg har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Värnamo og IFK Göteborg, har Värnamo 1 seire hjemme mens IFK Göteborg har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Värnamo: n/a
  • for IFK Göteborg: n/a

Värnamo vs IFK Göteborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Värnamo og IFK Göteborg:

Dato Resultat
2023-10-23 Värnamo 3 – 1 IFK Göteborg
2023-04-02 IFK Göteborg 0 – 1 Värnamo
2022-11-06 Värnamo 1 – 4 IFK Göteborg
2022-04-03 IFK Göteborg 2 – 1 Värnamo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Värnamo – IFK Göteborg.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Värnamo vs IFK Göteborg?