Valencia vs Partizan

Valencia vs PartizanValenciaPartizan

🏀 2023-12-19 – Euroleague

 

Valencia vs Partizan kampsniktitt

Kampen mellom Valencia og Partizan som spilles i Euroleague starter kl. 20:00 GMT den 2023-12-19. Hjemmelaget kommer med 10 seire i de siste 14 spilte kampene, mens Partizan har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Valencia med 1 seire hjemme, mens Partizan har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Valencia en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.6 poeng, mens Partizan har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Valencia: 81.4 gjennomsnittspoeng for, 77.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Partizan: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Valencia vs Partizan H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Valencia og Partizan:

Dato Resultat
2023-01-19 Valencia 89 – 81 Partizan
2022-12-01 Partizan 96 – 100 Valencia
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Valencia og Partizan, med gjeldende lagform og plasseringer.

Valencia vs Partizan Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Valencia og Partizan, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Valencia vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Valencia vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2023-12-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Valencia vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Valencia vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2023-12-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Valencia vs Partizan?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Valencia og Partizan, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Valencia vs Partizan?