Union Berlin vs Real Madrid

Union Berlin vs Real MadridUnion BerlinReal Madrid

⚽ 2023-12-12 – Meisterligaen

 

Union Berlin vs Real Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Union Berlin og Real Madrid spilles 2023-12-12. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager N. Bjelica har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Real Madrid har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Union Berlin og Real Madrid, har Union Berlin 0 seire hjemme mens Real Madrid har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Union Berlin: n/a
  • for Real Madrid: J. Bellingham(1 goals/match);

Union Berlin vs Real Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Union Berlin og Real Madrid:

Dato Resultat
2023-09-20 Real Madrid 1 – 0 Union Berlin
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Union Berlin – Real Madrid.

Union Berlin vs Real Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Union Berlin vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Union Berlin - Real Madrid den 2023-12-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Union Berlin vs Real Madrid Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Union Berlin - Real Madrid den 2023-12-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Union Berlin vs Real Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Union Berlin og Real Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Union Berlin vs Real Madrid?