Ungarn vs Sveits

Ungarn vs SveitsUngarnSveits

⚽ 2024-06-15 – Euro

 

Ungarn vs Sveits Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Ungarn vs Sveits Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Ungarn - Sveits den 2024-06-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Ungarn vs Sveits Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Ungarn - Sveits den 2024-06-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Ungarn vs Sveits?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Ungarn og Sveits, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Ungarn vs Sveits kampsniktitt

Kampen mellom Ungarn og Sveits spilles 2024-06-15. Denne Euro-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Rossi har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Sveits har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Ungarn og Sveits, har Ungarn 0 seire hjemme mens Sveits har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Ungarn: n/a
  • for Sveits: n/a

Ungarn vs Sveits H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Ungarn og Sveits:

Dato Resultat
2017-10-07 Sveits 5 – 2 Ungarn
2016-10-07 Ungarn 2 – 3 Sveits
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Ungarn – Sveits.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Ungarn vs Sveits?