Tromsø vs KFUM

Tromsø vs KFUMTromsøKFUM

⚽ 2024-07-13 – Eliteserien

 

Tromsø vs KFUM Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Tromsø vs KFUM Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Tromsø - KFUM den 2024-07-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Tromsø vs KFUM Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Tromsø - KFUM den 2024-07-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Tromsø vs KFUM?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Tromsø og KFUM, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Tromsø vs KFUM kampsniktitt

Kampen mellom Tromsø og KFUM spilles 2024-07-13. Denne Eliteserien-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Vik har 2 seire på de siste 5 kamper, mens KFUM har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Tromsø og KFUM, har Tromsø 0 seire hjemme mens KFUM har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Tromsø: n/a
  • for KFUM: n/a

Tromsø vs KFUM H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Tromsø og KFUM:

Dato Resultat
2020-10-17 Tromsø 1 – 1 KFUM
2020-09-08 KFUM 1 – 1 Tromsø
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Tromsø – KFUM.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Tromsø vs KFUM?