Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers

Toronto Raptors vs Cleveland CavaliersToronto RaptorsCleveland Cavaliers

🏀 2024-02-11 – NBA

 

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers kampsniktitt

Kampen mellom Toronto Raptors og Cleveland Cavaliers som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2024-02-11. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 51 spilte kampene, mens Cleveland Cavaliers har en vinnerprosent på 0.68 fra de siste 50 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Toronto Raptors med 1 seire hjemme, mens Cleveland Cavaliers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Toronto Raptors en gjennomsnittlig poengforskjell på -3.2 poeng, mens Cleveland Cavaliers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.5 poeng:

  • Toronto Raptors: 114.5 gjennomsnittspoeng for, 117.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Cleveland Cavaliers: 114.8 gjennomsnittspoeng for, 109.3 gjennomsnittspoeng imot

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Toronto Raptors og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultat
2024-01-02 Toronto Raptors 124 – 121 Cleveland Cavaliers
2023-11-27 Cleveland Cavaliers 105 – 102 Toronto Raptors
2023-07-09 Cleveland Cavaliers 99 – 76 Toronto Raptors
2023-02-26 Cleveland Cavaliers 118 – 93 Toronto Raptors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Toronto Raptors og Cleveland Cavaliers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Toronto Raptors og Cleveland Cavaliers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2024-02-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2024-02-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Toronto Raptors og Cleveland Cavaliers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers?