Strømsgodset vs Sandefjord

Strømsgodset vs SandefjordStrømsgodsetSandefjord

⚽ 2024-07-08 – Eliteserien

 

Strømsgodset vs Sandefjord Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Strømsgodset vs Sandefjord Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Strømsgodset - Sandefjord den 2024-07-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Strømsgodset vs Sandefjord Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Strømsgodset - Sandefjord den 2024-07-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Strømsgodset vs Sandefjord?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Strømsgodset og Sandefjord, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Strømsgodset vs Sandefjord kampsniktitt

Kampen mellom Strømsgodset og Sandefjord spilles 2024-07-08. Denne Eliteserien-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Isnes har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Sandefjord har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Strømsgodset og Sandefjord, har Strømsgodset 1 seire hjemme mens Sandefjord har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Strømsgodset: n/a
  • for Sandefjord: n/a

Strømsgodset vs Sandefjord H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Strømsgodset og Sandefjord:

Dato Resultat
2023-09-16 Sandefjord 2 – 0 Strømsgodset
2023-05-16 Strømsgodset 1 – 0 Sandefjord
2022-08-27 Sandefjord 2 – 2 Strømsgodset
2022-04-23 Strømsgodset 0 – 5 Sandefjord

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Strømsgodset – Sandefjord.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Strømsgodset vs Sandefjord?