Sandefjord vs Bodø / Glimt

Sandefjord vs Bodø / GlimtSandefjordBodø / Glimt

⚽ 2024-07-13 – Eliteserien

 

Sandefjord vs Bodø / Glimt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sandefjord vs Bodø / Glimt Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Sandefjord - Bodø / Glimt den 2024-07-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sandefjord vs Bodø / Glimt Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Sandefjord - Bodø / Glimt den 2024-07-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sandefjord vs Bodø / Glimt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sandefjord og Bodø / Glimt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Sandefjord vs Bodø / Glimt kampsniktitt

Kampen mellom Sandefjord og Bodø / Glimt spilles 2024-07-13. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Bodø / Glimt har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sandefjord og Bodø / Glimt, har Sandefjord 0 seire hjemme mens Bodø / Glimt har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sandefjord: n/a
  • for Bodø / Glimt: n/a

Sandefjord vs Bodø / Glimt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sandefjord og Bodø / Glimt:

Dato Resultat
2024-05-29 Bodø / Glimt 1 – 1 Sandefjord
2023-10-21 Bodø / Glimt 4 – 3 Sandefjord
2023-07-23 Sandefjord 2 – 5 Bodø / Glimt
2022-10-09 Bodø / Glimt 4 – 1 Sandefjord

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sandefjord – Bodø / Glimt.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sandefjord vs Bodø / Glimt?