Romania vs Ukraina

Romania vs UkrainaRomaniaUkraina

⚽ 2024-06-17 – Euro

 

Romania vs Ukraina Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Romania vs Ukraina Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Romania - Ukraina den 2024-06-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Romania vs Ukraina Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Romania - Ukraina den 2024-06-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Romania vs Ukraina?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Romania og Ukraina, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Romania vs Ukraina kampsniktitt

Kampen mellom Romania og Ukraina spilles 2024-06-17. Denne Euro-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Iordănescu har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Ukraina har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Romania og Ukraina, har Romania 0 seire hjemme mens Ukraina har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Romania: n/a
  • for Ukraina: n/a

Romania vs Ukraina H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Romania og Ukraina:

Dato Resultat
2016-05-29 Romania 3 – 4 Ukraina
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Romania – Ukraina.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Romania vs Ukraina?