Roma vs Hellas Verona

Roma vs Hellas VeronaRomaHellas Verona

⚽ 2024-01-20 – Serie A

 

Roma vs Hellas Verona kampsniktitt

Kampen mellom Roma og Hellas Verona spilles 2024-01-20. Denne Serie A-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager José Mourinho har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Hellas Verona har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Roma og Hellas Verona, har Roma 1 seire hjemme mens Hellas Verona har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Roma: n/a
  • for Hellas Verona: n/a

Roma vs Hellas Verona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Roma og Hellas Verona:

Dato Resultat
2023-08-26 Hellas Verona 2 – 1 Roma
2023-02-19 Roma 1 – 0 Hellas Verona
2022-10-31 Hellas Verona 1 – 3 Roma
2022-02-19 Roma 2 – 2 Hellas Verona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Roma – Hellas Verona.

Roma vs Hellas Verona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Roma vs Hellas Verona Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Roma - Hellas Verona den 2024-01-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Roma vs Hellas Verona Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Roma - Hellas Verona den 2024-01-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Roma vs Hellas Verona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Roma og Hellas Verona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Roma vs Hellas Verona?