Rayo Vallecano vs Celta de Vigo

Rayo Vallecano vs Celta de VigoRayo VallecanoCelta de Vigo

⚽ 2023-12-11 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Celta de Vigo kampsniktitt

Kampen mellom Rayo Vallecano og Celta de Vigo spilles 2023-12-11. Denne La Liga-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Francisco har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Celta de Vigo har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Rayo Vallecano og Celta de Vigo, har Rayo Vallecano 0 seire hjemme mens Celta de Vigo har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Rayo Vallecano: n/a
  • for Celta de Vigo: n/a

Rayo Vallecano vs Celta de Vigo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Rayo Vallecano og Celta de Vigo:

Dato Resultat
2023-03-11 Celta de Vigo 3 – 0 Rayo Vallecano
2022-11-10 Rayo Vallecano 0 – 0 Celta de Vigo
2022-02-05 Celta de Vigo 2 – 0 Rayo Vallecano
2021-11-01 Rayo Vallecano 0 – 0 Celta de Vigo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Rayo Vallecano – Celta de Vigo.

Rayo Vallecano vs Celta de Vigo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Rayo Vallecano vs Celta de Vigo Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Rayo Vallecano - Celta de Vigo den 2023-12-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Rayo Vallecano vs Celta de Vigo Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Rayo Vallecano - Celta de Vigo den 2023-12-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Rayo Vallecano vs Celta de Vigo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Rayo Vallecano og Celta de Vigo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Rayo Vallecano vs Celta de Vigo?