Portugal vs Tsjekkia

Portugal vs TsjekkiaPortugalTsjekkia

⚽ 2024-06-18 – Euro

 

Portugal vs Tsjekkia Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Portugal vs Tsjekkia Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Portugal - Tsjekkia den 2024-06-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Portugal vs Tsjekkia Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Portugal - Tsjekkia den 2024-06-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Portugal vs Tsjekkia?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Portugal og Tsjekkia, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Portugal vs Tsjekkia kampsniktitt

Kampen mellom Portugal og Tsjekkia spilles 2024-06-18. Denne Euro-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Roberto Martínez har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Tsjekkia har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Portugal og Tsjekkia, har Portugal 1 seire hjemme mens Tsjekkia har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Portugal: n/a
  • for Tsjekkia: n/a

Portugal vs Tsjekkia H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Portugal og Tsjekkia:

Dato Resultat
2022-09-24 Tsjekkia 0 – 4 Portugal
2022-06-09 Portugal 2 – 0 Tsjekkia
2012-06-21 Tsjekkia 0 – 1 Portugal
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Portugal – Tsjekkia.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portugal vs Tsjekkia?