Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves

Portland Trail Blazers vs Minnesota TimberwolvesPortland Trail BlazersMinnesota Timberwolves

🏀 2024-02-14 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2024-02-14. Hjemmelaget kommer med 15 seire i de siste 52 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.692 fra de siste 52 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 1 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -8.2 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.3 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 108.2 gjennomsnittspoeng for, 116.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 113.4 gjennomsnittspoeng for, 107.1 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2024-01-13 Minnesota Timberwolves 116 – 93 Portland Trail Blazers
2023-04-02 Minnesota Timberwolves 105 – 107 Portland Trail Blazers
2023-01-05 Minnesota Timberwolves 113 – 106 Portland Trail Blazers
2022-12-13 Portland Trail Blazers 133 – 112 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2024-02-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2024-02-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves?