Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks

Portland Trail Blazers vs Milwaukee BucksPortland Trail BlazersMilwaukee Bucks

🏀 2024-02-01 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2024-02-01. Hjemmelaget kommer med 14 seire i de siste 47 spilte kampene, mens Milwaukee Bucks har en vinnerprosent på 0.681 fra de siste 47 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 0 seire hjemme, mens Milwaukee Bucks har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -8.4 poeng, mens Milwaukee Bucks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 108.3 gjennomsnittspoeng for, 116.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Milwaukee Bucks: 124 gjennomsnittspoeng for, 120 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks:

Dato Resultat
2023-11-26 Milwaukee Bucks 108 – 102 Portland Trail Blazers
2023-02-07 Portland Trail Blazers 108 – 127 Milwaukee Bucks
2022-11-22 Milwaukee Bucks 119 – 111 Portland Trail Blazers
2022-02-15 Milwaukee Bucks 107 – 122 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2024-02-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks, som spilles i NBA den 2024-02-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Milwaukee Bucks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Milwaukee Bucks?