Østerrike vs Frankrike

Østerrike vs FrankrikeØsterrikeFrankrike

⚽ 2024-06-17 – Euro

 

Østerrike vs Frankrike Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Østerrike vs Frankrike Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Østerrike - Frankrike den 2024-06-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Østerrike vs Frankrike Spilltips

Våre oddstips for Euro-kampen Østerrike - Frankrike den 2024-06-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Østerrike vs Frankrike?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Østerrike og Frankrike, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Østerrike vs Frankrike kampsniktitt

Kampen mellom Østerrike og Frankrike spilles 2024-06-17. Denne Euro-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Rangnick har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Frankrike har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Østerrike og Frankrike, har Østerrike 0 seire hjemme mens Frankrike har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Østerrike: n/a
  • for Frankrike: n/a

Østerrike vs Frankrike H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Østerrike og Frankrike:

Dato Resultat
2022-09-22 Frankrike 2 – 0 Østerrike
2022-06-10 Østerrike 1 – 1 Frankrike
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Østerrike – Frankrike.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Østerrike vs Frankrike?