Olympique Marseille vs Strasbourg

Olympique Marseille vs StrasbourgOlympique MarseilleStrasbourg

⚽ 2024-01-12 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Strasbourg kampsniktitt

Kampen mellom Olympique Marseille og Strasbourg spilles 2024-01-12. Denne Ligue 1-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Gattuso har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Strasbourg har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympique Marseille og Strasbourg, har Olympique Marseille 1 seire hjemme mens Strasbourg har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympique Marseille: n/a
  • for Strasbourg: n/a

Olympique Marseille vs Strasbourg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympique Marseille og Strasbourg:

Dato Resultat
2023-11-25 Strasbourg 1 – 1 Olympique Marseille
2023-03-12 Olympique Marseille 2 – 2 Strasbourg
2022-10-29 Strasbourg 2 – 2 Olympique Marseille
2022-05-21 Olympique Marseille 4 – 0 Strasbourg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympique Marseille – Strasbourg.

Olympique Marseille vs Strasbourg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympique Marseille vs Strasbourg Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Strasbourg den 2024-01-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympique Marseille vs Strasbourg Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Strasbourg den 2024-01-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympique Marseille vs Strasbourg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympique Marseille og Strasbourg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympique Marseille vs Strasbourg?