Olympique Marseille vs Montpellier

Olympique Marseille vs MontpellierOlympique MarseilleMontpellier

⚽ 2024-02-25 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Montpellier Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Olympique Marseille vs Montpellier Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Montpellier den 2024-02-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Olympique Marseille vs Montpellier Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Olympique Marseille - Montpellier den 2024-02-25 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Olympique Marseille vs Montpellier?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Olympique Marseille og Montpellier, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Olympique Marseille vs Montpellier kampsniktitt

Kampen mellom Olympique Marseille og Montpellier spilles 2024-02-25. Denne Ligue 1-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager G. Gattuso har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Montpellier har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Olympique Marseille og Montpellier, har Olympique Marseille 0 seire hjemme mens Montpellier har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Olympique Marseille: n/a
  • for Montpellier: n/a

Olympique Marseille vs Montpellier H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Olympique Marseille og Montpellier:

Dato Resultat
2023-12-20 Montpellier 1 – 1 Olympique Marseille
2023-03-31 Olympique Marseille 1 – 1 Montpellier
2023-01-02 Montpellier 1 – 2 Olympique Marseille
2022-01-29 Olympique Marseille 1 – 1 Montpellier

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Olympique Marseille – Montpellier.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olympique Marseille vs Montpellier?