Olimpia Milano vs Partizan

Olimpia Milano vs PartizanOlimpia MilanoPartizan

🏀 2024-03-08 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Partizan Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Olimpia Milano og Partizan, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Olimpia Milano vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2024-03-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Olimpia Milano vs Partizan Spilltips

Vårt tips for kampen Olimpia Milano vs Partizan, som spilles i Euroleague den 2024-03-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Olimpia Milano vs Partizan?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Olimpia Milano og Partizan, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Olimpia Milano vs Partizan kampsniktitt

Kampen mellom Olimpia Milano og Partizan som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2024-03-08. Hjemmelaget kommer med 15 seire i de siste 21 spilte kampene, mens Partizan har en vinnerprosent på fra de siste spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Olimpia Milano med 1 seire hjemme, mens Partizan har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Olimpia Milano en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.1 poeng, mens Partizan har en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng:

  • Olimpia Milano: 79.5 gjennomsnittspoeng for, 72.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Partizan: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot

Olimpia Milano vs Partizan H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Olimpia Milano og Partizan:

Dato Resultat
2023-12-07 Partizan 82 – 69 Olimpia Milano
2023-03-09 Olimpia Milano 76 – 62 Partizan
2022-10-18 Partizan 75 – 80 Olimpia Milano
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Olimpia Milano og Partizan, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Olimpia Milano vs Partizan?