Napoli vs Sporting Braga

Napoli vs Sporting BragaNapoliSporting Braga

⚽ 2023-12-12 – Meisterligaen

 

Napoli vs Sporting Braga kampsniktitt

Kampen mellom Napoli og Sporting Braga spilles 2023-12-12. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager W. Mazzarri har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Sporting Braga har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Napoli og Sporting Braga, har Napoli 0 seire hjemme mens Sporting Braga har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Napoli: n/a
  • for Sporting Braga: n/a

Napoli vs Sporting Braga H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Napoli og Sporting Braga:

Dato Resultat
2023-09-20 Sporting Braga 1 – 2 Napoli
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Napoli – Sporting Braga.

Napoli vs Sporting Braga Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Napoli vs Sporting Braga Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Napoli - Sporting Braga den 2023-12-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Napoli vs Sporting Braga Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Napoli - Sporting Braga den 2023-12-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Napoli vs Sporting Braga?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Napoli og Sporting Braga, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Napoli vs Sporting Braga?