Molde vs Lillestrøm

Molde vs LillestrømMoldeLillestrøm

⚽ 2024-07-07 – Eliteserien

 

Molde vs Lillestrøm Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Molde vs Lillestrøm Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Molde - Lillestrøm den 2024-07-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Molde vs Lillestrøm Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Molde - Lillestrøm den 2024-07-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Molde vs Lillestrøm?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Molde og Lillestrøm, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Molde vs Lillestrøm kampsniktitt

Kampen mellom Molde og Lillestrøm spilles 2024-07-07. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Moe har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Lillestrøm har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Molde og Lillestrøm, har Molde 1 seire hjemme mens Lillestrøm har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Molde: n/a
  • for Lillestrøm: n/a

Molde vs Lillestrøm H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Molde og Lillestrøm:

Dato Resultat
2023-11-12 Molde 4 – 0 Lillestrøm
2023-04-23 Lillestrøm 2 – 1 Molde
2022-10-16 Lillestrøm 0 – 1 Molde
2022-04-18 Molde 1 – 2 Lillestrøm

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Molde – Lillestrøm.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Molde vs Lillestrøm?