Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets

Minnesota Timberwolves vs Denver NuggetsMinnesota TimberwolvesDenver Nuggets

🏀 2024-05-12 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Denver Nuggets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets, som spilles i NBA den 2024-05-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets, som spilles i NBA den 2024-05-12, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Denver Nuggets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Denver Nuggets som spilles i NBA starter kl. 05:00 GMT den 2024-05-12. Hjemmelaget kommer med 56 seire i de siste 82 spilte kampene, mens Denver Nuggets har en vinnerprosent på 0.695 fra de siste 82 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 0 seire hjemme, mens Denver Nuggets har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.5 poeng, mens Denver Nuggets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.3 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 113 gjennomsnittspoeng for, 106.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Denver Nuggets: 114.9 gjennomsnittspoeng for, 109.6 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Denver Nuggets:

Dato Resultat
2024-05-11 Minnesota Timberwolves 90 – 117 Denver Nuggets
2024-05-07 Denver Nuggets 80 – 106 Minnesota Timberwolves
2024-05-05 Denver Nuggets 99 – 106 Minnesota Timberwolves
2024-04-11 Denver Nuggets 116 – 107 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Denver Nuggets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets?