Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans

Memphis Grizzlies vs New Orleans PelicansMemphis GrizzliesNew Orleans Pelicans

🏀 2024-02-13 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans kampsniktitt

Kampen mellom Memphis Grizzlies og New Orleans Pelicans som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2024-02-13. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 53 spilte kampene, mens New Orleans Pelicans har en vinnerprosent på 0.585 fra de siste 53 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Memphis Grizzlies med 0 seire hjemme, mens New Orleans Pelicans har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Memphis Grizzlies en gjennomsnittlig poengforskjell på -6.3 poeng, mens New Orleans Pelicans har en gjennomsnittlig poengforskjell på 4.1 poeng:

  • Memphis Grizzlies: 107.1 gjennomsnittspoeng for, 113.4 gjennomsnittspoeng imot
  • New Orleans Pelicans: 116.5 gjennomsnittspoeng for, 112.4 gjennomsnittspoeng imot

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Memphis Grizzlies og New Orleans Pelicans:

Dato Resultat
2023-12-27 New Orleans Pelicans 115 – 116 Memphis Grizzlies
2023-12-20 New Orleans Pelicans 113 – 115 Memphis Grizzlies
2023-10-26 Memphis Grizzlies 104 – 111 New Orleans Pelicans
2023-04-06 New Orleans Pelicans 138 – 131 Memphis Grizzlies

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Memphis Grizzlies og New Orleans Pelicans, med gjeldende lagform og plasseringer.

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Memphis Grizzlies og New Orleans Pelicans, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2024-02-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans Spilltips

Vårt tips for kampen Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans, som spilles i NBA den 2024-02-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Memphis Grizzlies og New Orleans Pelicans, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Memphis Grizzlies vs New Orleans Pelicans?